Дали от болонката“  става премиер? Темата подхвърли Атанас Атанасов от името

...
Дали от болонката“  става премиер? Темата подхвърли Атанас Атанасов от името
Коментари Харесай

Дали става за премиер болонката Ива Митева? А става ли за нещо болонката Мая?

 Дали от " болонката “  става министър председател? Темата подмятна Атанас Атанасов от името на " Демократична България “ – там доста я харесвали. Преди това Татяна Дончева я назова болонката на сценаристите, откакто бойкотира съвещание на Народното събрание, чийто ръководител е. Как мислите, дали Дончева я харесва за министър председател?

Само тези реплики са задоволителни, с цел да стане ясно празното говорене към третия мандат и неговия неминуем неуспех. Той се задава със скоростта на трен стрела. Единственият човек, подготвен да легне на релсите е . Тя е подготвена да легне на всички места, само че на релсите е по-героично и дълго ще се приказва. А Мая желае дълго да се приказва по какъв начин с мандат на ИБГНИ е съставила държавно управление на националното избавление.

Мая към този момент напряко не се търпи. От заран до вечер споделя своите красиви политически сънища, само че толкоз досадно скучно, че и репортерите в Народното събрание я заобикалят. И никой не се сеща да каже, че тя е болонката на. Дончева към този момент е наясно, само че несъмнено се любува по какъв начин Мая тича боса из Народното събрание и е подготвена да опраши всеки, подготвен за държавно управление. Нейна запазена марка са кухите изречения: “Трябва да има диалог и съгласие сред партиите “, а също – " да се положат оптимални старания “. И още: " Хората желаят някой да се заеме с неотложните тематики, да преведе България през рецесиите “. Ако латерната на Мая се повреди, облекчение ще изпитат даже сподвижниците й.

От Има Такъв Народ не са не запомнили за " болонката “ Митева и изрично отхвърлят да опитат от сиренето на Атанасов, който им го сервира на златна кукичка в изтънчен капан. Това политическо упражнение е толкоз плитко и нескопосано, че и дилетанти като сценаристите няма да му ръкопяскат.

Политически негодници – какво по-добро определение за смелчаци, които дърпат лъва за опашката, но той починал.  така се държи – прави се, че дърпа опашката му, само че е наясно със ориста му на мъртвец. В препоръките към сина си Фердинанд отбелязва, че колкото повече обсипваш царедворците и блюдолизците с почести и пари, толкоз те стават по-глупави и по-лигави. Нещо сходно се е случило с Мая, увъртайки се към пешком на .

И тъкмо Мая се натиска да реди държавно управление на националното избавление. Тя или не осъзнава в каква политическа подигравка се е трансформирала, или е наясно, че за друго към този момент не става и е в мир със себе си.

Още забавни локални и политически разбори може да четете в
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР